Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Brunch at American Table

brunch_american tableFörra söndagen bjöd Sara mig på en supermysig och god brunch på American Table vid Clarion Sign. Jag älskar brunch och frukostar, det finns inget bättre. Hellre går jag på en brunch än en fancy middag. Jag tror det beror på att jag känner mig mer avslappnad och att jag kan välja på så mycket mer än en rätt. Sedan beror det väl på att jag gillar dagen mer än kvällen. Svårare än så är det nog inte.

Jag kan rekommendera brunchen på American Table. Jag gillar att man får plocka ihop förrätten själv, och man kunde välja på så mycket. Som ni ser på första bilden kunde jag inte hålla mig till en rätt utan det blev lite från allt, hehe.
Varmrätten fick vi som en rätt vilket passade väldigt bra, annars hade vi gått loco och ätit allt för mycket. Både Sara och jag tog den grillade laxen vilket var ett mycket bra val, den var ruskigt god.

Därefter kom ju dessertbordet. Jag är glad att jag inte är allt för förtjust i choklad och godsaker för annars hade jag väl ätit för mycket. Självklart blev det pannkakor för min del, frukt och en chiapudding som jag egentligen åt mest från toppingen. Jag tycker det är svårt att äta vissa rätter som chiapudding och smoothies när jag inte vet hur de har gjort den. Kanske låter löjligt, men när jag känner att något är för sött och det drar i munnen tackar jag oftast nej. Sockret från pannkakorna, grädden och sylten fick räcka 😉

 

Jag kommer definitivt komma tillbaka, men först ska jag testa fler brunchställen.
Har du några bra tips?

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer