Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Booty och klasser

DSC00628 (1)

Det känns nästan som veckan börjar lida mot sitt slut även då det bara är torsdag och egentligen fyra hela dagar kvar på veckan. Igår hade jag min sista Bootylicious- klass på Tule. Jag kan knappt förstå vart tiden har sprungit iväg. Min första klass var i mars och igår stod vi där och körde vår sista klass tillsammans.

De deltagare som kört regelbundet sedan mars har utvecklats något fantastiskt. Jag som står på scenen, jag ser er, varenda en. Era Pistols squat är inte att leka med, det fokus och den kroppskontroll ni har under den övningen är tummen upp gånger tio.

I början av september kommer jag enbart ha tre klasser då jag kommer jobba heltid som personlig tränare på Sats Bromma (Alvik). Du kan alltid klicka in på fliken "Klasser" för att se vart och när jag kör. Från och med september har jag klasserna:

Tisdag ABSolution 16:30 Hötorget
Tisdag Energy 17:00 Hötorget
Torsdag Crosstraining 11:30 Bromma

Om du har frågor kring träning och klasserna, glöm då inte att du kan skicka din fråga under fliken "kontakt"

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer