Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bildregn från mobilen

Denna morgon tänkte jag bjuda på ett bildregn från de senaste dagarna som jag glömt att publicera.

Jag börjar från i fredags då jag började morgonen på Sats Hötorget med Sofie. Det blev en två timmars kafferep på gymmet. Exakt så var det faktiskt. En vän till Sofie anslöt sig till oss också. Det var mest prat, men också lite träning. Bra start på morgonen. Älskar bilden nedan, vi ser helt galna ut.

headstandFredagen fortsatte med en långpromenad på Djurgården med min vän, Amanda. Underbart att gå en långpromenad även då vädret inte var det bästa. Dagen fortsatte med en underbar klass och deltagare på Sjöstaden, som sedan avslutades med fruktsallad, Let's Dance och bra sällskap.fruktsalladI söndags morse mötte jag Evelyn som jag tidigare nämnt. Det blev hotellfrukost på Vasagatan. En mysig morgon med en massa catch up då vi inte setts på länge. Efter frukosten blev det en promenad i det fina vädret. frukostBlev en selfie mitt upp i allt också. Jag har totalt glömt bort min selfiestick och behövde repa på selfiekunskaperna. Jag har ganska mycket kvar att lära mig.   selfie

Igår innan jobbet blev det en promenad här hemma. Det var så underbart fint! Klarblå himmel vilket speglade sig fint i vattnet.
stora essingen Blev sedan en till liten promenad till jobbet. Gick via Skeppsbron. SÅ härligt väder. Kan det inte vara vår jämt? Jag älskar det!!
skeppsbron

När jag sedan kom hem hade jag fått hem en bok jag beställt hem, Näringslära. Jag tycker det är så intressant med näringslära att jag bara var tvungen att läsa på ännu mer. näringslära

Sådär, lite bilder från de senaste dagarna. Tyvärr glömmer jag bort att ta kort på det roligaste, typ som på mina härliga vänner, men det kommer. Ha en fin dag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer