Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Benträning på en söndag

Igår mötte jag upp Mia och Jonna för ett härligt benpass på Sportpalatset som igår liknade mer en byggarbetsplats än ett gym. De håller på att bygga ut centret och jag är säker på att det kommer bli riktigt bra när det är klart.

Passet igår innehöll raka marklyft, utfall, två 3D-övningar, hip thrust, liggandes leg curl och bensparkar. Det var så härligt att träna utan stress och med ett grymt träningssällskap. Kan ju nämna att det känns i baken idag, vilket jag iofs älskar!

Ni ser att det inte riktigt såg ut som ett gym, men det positiva med det var att det inte var så mycket folk där vi var. Annars brukar det vara en hel del människor på Sportpalatset.

Btw, jag fick även inviga mina nya träningsbyxor som ser ganska höstiga ut, eller hur? Det gäller att anpassa sig till årstiderna 😉

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer