Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bara ett litet inlägg

Den känslan! 
Varje gång jag stiger in på mitt gym blir jag helt varm och glad. Jag kan inte bli annat när jag har världens bästa kollegor. När jag steg in i personalrummet igår träffade jag min favorit PT. Jag bad om klädråd inför min klass, men han tyckte det var svårt att välja. Då ryckte jag tag i en annan PT...till slut var det 4-5 PTs som fick bestämma vad jag skulle ha på mig. Haha, väldigt komiskt och det var verkligen ett kodak moment på den!

Därefter var det dags för att dansa. Alltså! Jag måste säga det igen. Världens bästa deltagare! Det är ös! Det är energi och det är skratt och leenden. Helt underbart! Igår var även en av mina kollegor med. Han var grym, och han stod också längst fram! Me like!

IMG_4925

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer