Shopping Cart

Bananpannkakor och Rawbar

 

Som ni vet vill jag alltid lyxa till det när tillfälle ges. I helgen vaknade jag tidigt och gjorde iordning en bananpannkaksfrukost med apelsin och en Rawbar med smak av Apelsin & Ingefära från Superbonobo.

Jag älskar dessa Rawbars, de är tunna, inte alls mäktiga och smakar väldigt gott med. Dock fick jag inget hum om vart man kan köpa dem, vilket är synd då de är sjukt goda. Hoppas att de kommer i butik snart för de är en keeper! Min favorit är Apelsin & Ingefära.

Om du vill ha receptet på bananpannkakorna är det barnsligt lätt att laga.
1 banan
2 st ägg
Jag brukar även lägga till lite proteinpulver och havregryn, men det gör man som man vill såklart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyrigt © Charlotte Beijer