Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Such a bad coffee day!

I dag är det en sådan dag då jag verkligen behöver en god kopp kaffe, men icke.

Imorse gjorde jag skatpiss av kaffet och det var det sista kaffet med så ja, det blev inget kaffe. På väg till jobbet slank jag in på 7eleven och köpte en kaffe. Han i kassan frågade om jag skulle ha mjölk, och jag sa ja. Jag tänkte att han frågade för att han inte skulle fylla hela koppen med kaffe. Det var inte hans tanke utan han hällde i mjölk åt mig. Det var ju gulligt kan man tycka, men ute på gatan när jag skulle börja dricka kändes det som jag drack ljummen mjölk med kaffesmak. Tyvärr fick jag slänga kaffet. AHHHH! Ingen bra kaffedag med andra ord.

Däremot blev det ett styrkepass med Evelyn efter lite jobb. Det var riktigt skönt, och speciellt när det ekade på Sats Stureplan 😉 Nu ska jag snart bege mig och hålla klass. Ville bara skriva av mig lite från denna mindre bra kaffedagen 😉

weheartit-dot-com-coffeeJag får se det från den positiva sidan, eller hur!?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer