Charlotte Beijer

Japp, då var jag tillbaka igen med jobb. Älskar mitt jobb! Bästa kunderna och bästigaste kollegorna!

Idag var det dags för ABSolution på lunchen. Samtliga deltagare kämpade in i det sista, och sådant älskar jag att se. Ni är grymma! Tänkte ta några bilder på bra magövningar efter klassen, men orkade inte, vilket resulterade till andra oklara bilder med mobilen i högsta hugg. Det blir så när hjärnan skriker efter mat.

Ska tipsa er om några riktigt bra magövningar under veckan så håll utkik på min instagram för film eller bilder. Hmm, antagligen dyker det väl upp på bloggen med.

Nu måste jag sova, ska vara på jobbet kl 06.30 imorgon!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.