Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

The Bachelor och frukost

God morgon, god morgon!

Åh, jag älskar verkligen att våren står på glänt. Det är så mycket trevligare att vakna till det soliga vädret än till snöstorm, håller ni inte med?

Igår umgicks jag med Sara hela kvällen. Vi tittade på The Bachelor och det var så spännande fast jag redan googlat vem som vinner, haha. Trodde aldrig jag skulle sitta fastklistrad till ett sådant program, men jag satt ju fastklistrad under Paradise Hotel med så...ja...ni förstår. Ibland blir man förvånad över sig själv.

Ja, frukosten idag fick bestå av B A N A N P A N N K A K O R! Det går så snabbt så det är löjligt. Medan kaffet bryggs hinner jag göra iordning dem, och det är just därför jag äter det till frukost så ofta.

bananpannkakayummie

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer