Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Att stretcha med en "Body Wheel"

Idag mellan mina PT-kunder hade jag en liten rast och vad passade inte bättre att utnyttja den rasten med stretch och rörlighet? Lysande idé, tyckte jag.
Jag hittade ett hjul och googlade upp några övningar med vad man kunde göra med hjulet och det blev ett ganska bra rörlighetspass trots några tokigheter. Jag har aldrig testat på yoga wheel eller body wheel- klasserna tidigare så jag vet inte alla syften med själva hjulet. Antar att det är för en fördjupad stretch eller något i den stilen.

Kan väl tycka att vissa övningar är lite töntiga med hjulet då den inte fyller någon direkt funktion. Som en övning jag såg så ska du hålla i hjulet när du står på huvudet...hmm varför? En annan övning skulle du stå på hjulet medan du gick ner i stående hund. Den förstår jag, men jag skulle nog hellre ha ett par klossar då än ett rullande hjul.

Är det någon som testat klasserna, body wheel eller yoga wheel?
Vad tycker ni om dem? 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer