Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Äter du bananer med gott samvete?

Det finns de människor som alltid är lite före oss alla andra, och jag har två personer i åtanke när jag skriver det här.

Den första personen var en tjej som gick i min klass på gymnasiet. Den här tjejen höll ett föredrag om bananer, och öppnade sitt föredrag med " Äter du bananer med gott samvete?" Ja, där satt vi, ett gäng 18 åriga tjejer och tyckte hennes föredrag var ointressant då vi tänkte mest på killar och fest.

Idag 8 år senare sitter jag och äter bananer med gott samvete (eko). Ni förstår, den här tjejen hade redan förstått problematiken. Hon var intresserad och hade koll. Sådana här personer gillar jag. Personer som vet vad de pratar om och inte blir påverkade av media på samma sätt som många av oss andra blir.

Den andra personen jag har i åtanke är mitt ex. Han var/är så grym. Jag har nog aldrig träffat någon så smart och social kille i hela mitt liv. Jag kommer ihåg en dag då han berättade om en bok han läst om stenåldersdieten typ paleo. Han var verkligen insatt och tyckte det var så intressant. Jag däremot tittade på honom med stora ögon och tyckte han var helt knäpp. Jag sa till honom "DU kan ju inte sluta äta gluten OCH laktos", och tänkte "kul att ha en kille som bara äter kött och bär".

Idag fem år senare lyfter jag inte direkt på ögonbrynet om någon går på en stenåldersdiet då den dieten är nog en bland de bättre vi har omkring oss. Ja mitt ex var lite före media och alla oss andra.

EN eloge till dessa coola personer för det är just vad de är. SJUKT COOLA!

paleo

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer