Shopping Cart

Är överallt, men ingenstans

Just nu känns det som jag är överallt, men ändå ingenstans.
Idag har jag fått mycket gjort. Det gäller att passa på nu när jag kan. Ni som känner mig kan nog läsa mellan raderna och förstå att jag har för mycket ”fritid” just nu. Optimisten i mig vet att det kommer ändras ganska snart 🙂

Därför njuter jag av att kunna läsa en bok. Jag har ingen större lust att läsa om kunskap, entreprenörskap eller om makt idag. Jag lånar min väns bok medan hon är på jobbet. Vill bara läsa något lätt, någon lätt som exempelvis kärlek. Vad passar inte bättre om inte Michaela Fornis bok ”Om att älska”?

20140205-143733.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer