Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Är överallt, men ingenstans

Just nu känns det som jag är överallt, men ändå ingenstans.
Idag har jag fått mycket gjort. Det gäller att passa på nu när jag kan. Ni som känner mig kan nog läsa mellan raderna och förstå att jag har för mycket "fritid" just nu. Optimisten i mig vet att det kommer ändras ganska snart 🙂

Därför njuter jag av att kunna läsa en bok. Jag har ingen större lust att läsa om kunskap, entreprenörskap eller om makt idag. Jag lånar min väns bok medan hon är på jobbet. Vill bara läsa något lätt, någon lätt som exempelvis kärlek. Vad passar inte bättre om inte Michaela Fornis bok "Om att älska"?

20140205-143733.jpg

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer