Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

And I'm out...

Så var denna dag över, och det har varit en riktigt bra sådan. Lite så att jag önskar jag kunde vara ledig imorgon med. Imorgon är det jobb och lite andra saker som händer, och jag berättar mer om det imorgon.

Dagen idag har bestått av promenader typ. Först mötte jag upp min fina vän Felicia för en promenad runt hela stan vilket var supermysigt. Därefter blev det ett stopp hemma innan det var ABSolution-dags. Alltid lika kul att köra på Tule, och det känns riktigt tråkigt att lämna centret nästa vecka, buhuu! Hoppas att jag får tillfälle att vicka där framöver.

Efter klassen gick jag från centret på Tulegatan till Lilla Essingen. Jag älskar att gå. Jag skulle kunna gå hur långt som helst. Det är en sådan avkoppling, och nu när vädret är så fint, kan det inte bli så mycket bättre.

Jaja, nu måste jag fixa iordning här inför morgondagen! tjing!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer