Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Alla Hjärtans Dag

Hej, gårdagen var helt fullspäckad och därför blir det morgoninlägg. Det är på morgonen jag har min lilla egna tid med kaffe och Nyhetsmorgon. Bäst!

Jag kan nog inte blir mer nöjd med min Alla Hjärtans Dag. Två timmar med ett sjukt jobbigt ryggpass på ett tomt gym. Riktigt underbart, och självklart hemskt jobbigt. Efter ett bra pass måste man äta gott också. Det blev pannkakskalas hemma hos mig med kvarg, blåbär, hallon, melon, jordnötssmör och passionsfrukt.

alla_hjärtans_dag_beijer

pannkakasgott_beijerVisst ser det gott ut? Det var det också. Jag var så hungrig att jag nästan höll på att svimma under pannkakslagningen, hehe.

Nu ska jag duscha och fixa mig för det är dags för BRUNCH! Ja, mit liv handlar bara om mat mat mat! 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer