Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

ABSolution & H&M Home

En ledig dag med en massa fix och trix. Blev ett besök på Sats Södra för ett grymt ABSolution-pass för Miriam. Jag blir aldrig besviken på hennes pass. Älskar att gå för instruktörer som har stor kunskap och vet hur de ska instruera för att få oss deltagare att känna oss trygga och säkra i det vi gör. Mitt mål är att jag ska bli lika duktig som henne när det är min tur att köra de passen 🙂

Hur som, efter passet åkte jag till Hornstull för att kika lite i affärer och upptäckte att H&M Home har öppnats i gallerian. Den kanske har funnits länge där, men jag blev iaf superglad över det. Gillar den butiken väldigt mycket.

hmhome

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer