Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Abs are Made in the Kitchen

Kom precis hem från min klass. Jag blev så glad att det var så många på mitt pass ikväll. Det är sol och sommar, men ändå kommer ni alla på mitt pass och kör hårt. Jag blir helt lycklig i själen!

Blev också väldigt glad att jag hade en matlåda som jag hann äta efter passet innan bussen skulle åka. Matlådor är det bästa. Jag har blivit helt frälst att laga och äta riktig mat. Det sjuka är att under de snart två veckorna som gått har det hänt mycket med kroppen. Man säger ju att "Abs are Made in the Kitchen", och ärligt, så är det så. Jag har ju inte tränat mycket alls, men något har hänt med mina magmuskler. Ja, de vill bara synas mer och mer. Jag klagar inte.

Nästa vecka tänkte jag börja träna styrka efter 3 veckor uppehåll och se vad som händer då. Träning och bra mat kan inte gå fel.

Jag får tacka min detox och järnbristen att jag fick upp ögonen för bra matlagning!broccoli

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer