Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

4 olika pass

Hoppas ni njuter av den snöiga söndagen. Jag håller på att öva inför Energyn på tisdag, ser verkligen fram emot det. Något annat jag också ser fram emot är morgondagen. Hela dagen kommer bara bestå av träning från tidigt morgon till sen kväll.

Klockan 07:00 imorgon kommer jag befinna mig på Sats Sveavägen där H&M kommer ha sin sport pop-up butik. Ett event där vi ska testa på gruppträningsklassen 21 minute body. Det ska bli superkul! Extra kul att testa klassen då jag själv funderade på att ta den utbildningen.

Redan kl 9:30 har jag PT-timme vilket också ska bli kul och hemskt jobbigt, antar jag. Det gäller ju att äta bra där emellan 🙂

Jag kommer avsluta kvällen med mina egna pass, Sh'Bam och ABSolution. Vilken måndag va?  Om du vill vara med och dansa loss eller köra ett jobbigt magpass, säg till, så får du bli min gäst!

bild 1 (4)

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer