Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

4 januari

Idag är det ingen vanlig dag för mig, idag är det min dag. Min födelsedag. Det är något speciellt med födelsedagar och de som säger att det försvinner när man blir äldre har fel. Jag fyller 27 år idag och jag är lika pirrig dagen innan som jag alltid varit. Faktiskt sant. Jag hade faktiskt svårt att sova i natt.

Jag är så nöjd med min födelsedag. Morgonen började med födelsedagsfrukost med familjen. En frukost på bullar, hembakat bröd, jordgubbar, päron och en massa gott. Fick även väldigt fina presenter. Lite innan 15 mötte jag upp familj och vänner utanför Dansen Hus för att se dansföreställningen Stop.Play.Rewind som jag blev bjuden på. EN riktigt cool föreställning. Tack Sara för att du fixade att vi såg föreställningen!

Efter föreställningen tog Sara och jag en promenad till Fridhemsplan, men innan vi kom fram blev det en spontanmiddag på Vapiano på Kungsbron.

Ni hör ju, jag kan inte vara annat än glad över denna dag. Och alla fina sms, samtal, mail och hälsningar på Facebook som jag fått sedan 12 i natt. Tack Tack Tack!

Jag kommer sova gott i natt, den saken är säker.

bild (13)

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer