Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

21 minuters fullt ös

God kväll! En lång dag är nu över, och jag ska snart hoppa i säng för att få mina timmars sömn. Imorgon är det halvdag för mig, så ingen ledig dag här inte. Tur att jag älskar mitt jobb mycket.

Idag har jag haft två klasser och det ger mig så mycket energi. Först vid tolv var det premiär för 21 Minute Body, och jag bara älskar klassen. Helt underbart att få vara med och köra klassen tillsammans med otroligt grymma deltagare.

Jag tror att de som inte testat klassen innan fick sig en liten chock. Gillar det att du kan köra otroligt hårt under 21 minuter och ändå få den sköna kräkkänslan. Har du inte testat klassen innan rekommenderar jag dig till det. Perfekt nu när du kanske går i tankar på att komma igång med träningen.

Längtar redan efter nästa tisdag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer