Shopping Cart

21 Minute Body

21minute

Lördagen har bara svischat förbi, vilket kan bero på att det varit full fart hela dagen. Började morgonen med lördagspannkisar (what else?) som sedan övergick till en promenad till jobbet. Hade bara en kund idag då jag vid tolv skulle befinna mig på Sats Zenit för utbildning, 21 Minute Body.

Jag var INTE ALLS pepp innan, helt sant, jag ville typ åka hem och bara vara ledig, men det gjorde jag inte såklart OCH det är jag glad över. Det var en jättekul och svettig utbildning, och självklart var det extra kul att träffa andra gruppträningsinstruktörer också.

Ni som kört 21 Minute Body tidigare vet ju upplägget. Det är en klass på endast 21 minuter, 7 minuter uppvärmning, 7 minuter kondition och de sista 7 minuterna får jag som instruktör välja mellan strenght, intensity och mobility.

Du som testat klassen tidigare VET också hur svettig och utpumpad du kan bli på ENDAST 21 minuter. Så fantastiskt härligt!

Efter nyår kommer 21 Minute Body tillbaks på SATS och då måste du testa klassen. Wohooo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer