Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

21 Minute Body

21minute

Lördagen har bara svischat förbi, vilket kan bero på att det varit full fart hela dagen. Började morgonen med lördagspannkisar (what else?) som sedan övergick till en promenad till jobbet. Hade bara en kund idag då jag vid tolv skulle befinna mig på Sats Zenit för utbildning, 21 Minute Body.

Jag var INTE ALLS pepp innan, helt sant, jag ville typ åka hem och bara vara ledig, men det gjorde jag inte såklart OCH det är jag glad över. Det var en jättekul och svettig utbildning, och självklart var det extra kul att träffa andra gruppträningsinstruktörer också.

Ni som kört 21 Minute Body tidigare vet ju upplägget. Det är en klass på endast 21 minuter, 7 minuter uppvärmning, 7 minuter kondition och de sista 7 minuterna får jag som instruktör välja mellan strenght, intensity och mobility.

Du som testat klassen tidigare VET också hur svettig och utpumpad du kan bli på ENDAST 21 minuter. Så fantastiskt härligt!

Efter nyår kommer 21 Minute Body tillbaks på SATS och då måste du testa klassen. Wohooo!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer