Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

1 november är här

God morgon, idag ställde jag inte klockan utan valde att vakna när min kropp ville det. Jag steg alltså upp vid 06:5o typ, så skönt! Det här att vakna utan väckarklocka är ju tio poäng, helt klart! Ännu bättre att jag känner mig utvilad ganska tidigt på morgonen med.

En annan sak, tänk, det är 1 november idag. 1 NOVEMBER! Jag blir alltid så paff hur snabbt dagarna, veckorna, månaderna och åren går. Jisses! Hur ska jag välkomna 1 november? Jo, jag ska svara på veckans läsarfråga som kommer upp senare idag, jag ska ut på en promenad, fortsätta jobba med kostscheman och träningsscheman och ikväll ska jag på lanseringen av Nespresso & You. En ganska bra 1 november, enligt mig.

Här nedan, en sommardag från i juli med kaffekoppen i handen.
Känns som igår, men ändå inte. Bara några månader kvar tills vi är där igen.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer