Shopping Cart

Vattenmelon på bryggan


Det är 1 augusti, och kommer solen nu? Får vi en månads sommarväder!? Det var iaf soligt när jag vaknade imorse, och jag ville se solens strålar några minuter innan jobbet.

Jag begav mig ner till bryggan, och även då klockan var bara 07:30 var det riktigt skönt ute. Jag satt och åt vattenmelon och tittade på människorna på andra sidan vattnet, och de som höll på med sina båtar. Jag var inte ensam ute trots den tidiga lördagsmorgonen.

Det är väl så, vi svenskar är väl helt knäppa när det kommer till vädret. Vädret är det enda vi pratar om, men är det så konstigt egentligen? Vi kan aldrig lita på vädret. Det är självklart vi vill utnyttja solens strålar från morgon till kväll. Hur som, nog om vädret.

 

Ha en superhärlig dag i solen. Jag ska försöka ha en bra dag i grottan 😉

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyrigt © Charlotte Beijer