Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

1 - 0 till mig

Ligger i min säng och gråter, inte för att jag är ledsen. Nä, det är fortfarande pollen som spökar. Jag lovade förut att sluta prata om pollen, men nu är det så sjukligt jobbigt att det påverkar mig allt för mycket. Håller iaf tummarna för bättre tider snarast för om det fortsätter såhär kommer jag snart inte kunna se något.

Trots pollen har jag kämpat mig igenom tre olika träningsformer idag. Först spinning 30 minuter och direkt efter ABSolution 30 minuter på SATS Medborgarplatsen. Bästa, bästa instruktören som får en att kämpa riktigt mycket! Älskar det!
Nu ikväll besökte jag Signalfabriken och gick på Sofias Sh'Bam pass som fick avsluta måndagen med mycket energi 🙂

Trots pollen har jag kunnat göra det jag velat idag. 1-0 till mig va?

sats_medis

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer