Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det känns som jag blivit värsta matbloggaren, men det blir väl så ibland. Kan ju berätta att inläggen framöver inte ska innehålla så mycket mat som det gjort nu. Veckan kommer innehålla en hel del träning såklart. Det gör den alltid så det är inget nytt. Förutom träningen och mat har jag en del roliga saker att se fram emot.

♡ Metro Mode Fest
Imorgon fyller Metro Mode ett år och Sarah drar med mig på fest. Det kan behövas för min del. Jag går för mestadels i träningskläder och det ska bli skönt att få ha på sig något mer festligt och fint för en kväll.

Klippning och färg
På torsdag händer det. Håret ska klippas och en håret ska även få ny färg. Lite nervös faktiskt då jag inte ska bli mörkare som jag hade tänkt...

♡ Helg
Dans och vänner!

1380071_10153247017555214_1045589892_n

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer