Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vitamin Well Run of Hope

Okej hurrni, hemsidan är väl inte helt klar då knappfunktionerna inte fungerar. Tyvärr funkar det inte att kommentera inläggen. Du som vill anmäla dig till någon av mina tjänster, maila mig istället på [email protected]
Förhoppningsvis är allt fixat och klart under nästa vecka.

 

Nu till vad inlägget ska handla om, nämligen Vitamin Well Run of Hope som arrangerades tillsammans med Barncancerfonden. Loppet sprangs på över 200 ställen i Sverige, och jag sprang i Hagaparken med värsta peppteamet, vilket var riktigt kul. Vi hade inte vädret med oss, men för mig var det första gången jag sprang i regn och det var väldigt skönt och blött. Jag har nog aldrig sprungit så snabbt och tror vi kom in på typ tjugo minuter. POFF, sa det!Jag är fortfarande ingen löptjej och när det var lite jobbigt tänkte jag just på de barn som inte har möjligheten att få springa. De skulle nog göra vad som helst att få springa i regnet. Det var min motivator under hela loppet och jag gasade bara på, och tänkte att jag sprang för dem idag.Här har vi peppgänget! Så kul att få springa med er. När vi kom i mål fick man sätta upp sitt startbevis på väggen där vi hade skrivit varför vi sprang loppet. Så fina kommentarer <3 Till höger om mig har ni, fina Moa som ni hittar här.

Vid målgången serverades även Vitamin Well och bars från Barbell. Det satt fint det! Ni ser att det var riktigt blött på plats och jag var helt blöt i ansiktet under löpturen. Som tur var hade jag med mig en extratröja för att inte bli kall, phew!

Alla pengar som samlades in idag går till forskning mot barncancer. Idag överlever 80 % av cancersjuka barn och förhoppningsvis kommer det vara historia snart och att alla barn får överleva och får vara barn. Barn ska få vara barn. Barn ska hoppa när de vill, få springa när de vill och leka när de vill utan att en sjukdom ska få stoppa dem.

Tack för en fin löptur och just idag känner jag mig extra tacksam att min kropp fungerar som den ska.

<3

 

Bildkälla: Moa Qvist

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer