Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vilken POWER-torsdag

Trots en sen kväll på Fjäderholmarna igår vaknade jag pigg och exalterad över en ny dag vid 05:10. Okej, där lät jag sådär äckligt klämkäckt, men jag ska inte ursäkta mig för jag är sådan morgonpigg människa och älskar det jag gör under mina dagar.

Jag kastade iaf i mig en kopp kaffe och en skål med yoghurt innan jag åkte iväg imorse. Det var ju dags att hålla i Workout Routine Cardio kl 06:45. WOW, vilket gäng vi var idag som kämpade, svettades och hade 45 minuters tuff och rolig träning. NI ÄR SÅ DUKTIGA! Jag blir så imponerad och det är det här som påminner mig varför jag älskar det jag håller på med.

Efter klassen blev det en promenad ner till Vasagatan för att möta upp Moa för att sedan ta oss till Röhnisch pressfrukost. Vi var först på plats, vilket jag gillar för då hinner man hälsa på de som bjudit in en och på de som jobbar i butiken. När jag kommer in senare har jag inte alltid koll på alla och jag gillar att få ett ansikte på folk.

Moa och jag började med att titta på alla fina träningskläder. Fanns så mycket fint i den butiken som färgerna och designen!

Efter ett tag var det dags att ge sig på frukosten som var från Kaferang och innehöll goda smörgåsar, rawbollar, chiapudding, kaffe, frukt och olika juicer. Den var fantastisk och det kändes som den aldrig tog slut. Jag blev mätt ganska fort, men kunde inte sluta äta då det var otroligt gott. What to do?

Moa och Annica från Hälsa & Fitness fullt upp med frukost och sociala medier.

Rödbetsjuice, rawball, chiapudding och en hörna av en smörgås.

Under frukosten berättade Annica Rantala, Head of Design & Marketing på Röhnisch om företaget och dess historia, hur de jobbar och om hållbarhet. Hon berättade att badmodet som kommer i vår 2018 är av återanvänt plast, hur coolt och hur bra som helst! Sådant gillar jag.

Frukosten avslutade med att alla på eventet fick välja ett par av Röhnisch Shape-tights. Väldigt generöst av dem! Jag fick med mig ett par supersnygga svarta (såklart) träningstights som jag använde på en gång under min företagsklass vid lunch. Wohoo.

Tack Röhnisch och Assefa Communication för en inspirerande och trevlig morgon.
Glöm inte, ”Work hard. Be nice”. Något som mina deltagare gjorde imorse. De körde hur hårt som helst och fortfarande lika snälla och ödmjuka. En stor eloge till er och till alla andra som kämpar hårt och fortfarande har fötterna på jorden. Jag gillar er.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer