Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vegetariskt, nomnom

Är du medveten om hur du äter? Jag tror, eller jag hoppas att fler och fler blir det. Jag tycker mat är otroligt intressant, och jag blir för varje dag mer och mer medveten om vad jag äter, hur jag äter och varför.

Som många vet eller kanske lagt märke till har jag slutat äta kött och minskat något radikalt med kyckling. Jag äter dock fisk två gånger i veckan och utöver det blir det vegetarisk mat.

Vegetarisk mat är så mycket godare, smakerna kommer fram på ett helt annat sätt och det är kul att upptäcka nya rätter. Jag har sådan tur att jag har min bästa vän som coach, och att jag har många i min omgivning som är vegetarianer. Det kan inte bli bättre.

I går efter mina klasser behövdes ny energi i form av mat. Vi gick till ett ställe på Luntmakargatan, Lao Wai som är en kinesisk vegetarisk restaurang. Deras mat innehåller varken ägg eller mjölkprodukter och de använder bra råvaror.

Vad ska jag säga? Det var så gott, och det kändes verkligen som maten var tillagad med bra råvaror.

Vi började med att dricka Jasmine Pearls, ett grönt te som både doftade och smakade jasminblommor. Därefter beställde vi in en tofurätt (jag älskar tofu) och en Sichuanrätt med sojakyckling.

Jag är verkligen nöjd med valet av matställe, gå in här för att läsa mer om dem, och deras mat. Det enda minuset var att det var litet, men på något vänster tänkte jag inte på det sen när jag väl satt där och åt. Vilken toppentisdag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer