Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Veganska pannkakor på Taku Taku

Igår hade jag en date med Sabine och Veronica inbokad. Vi skulle testa på Taku Taku's veganska "brunch" på Norrsken vid Spårvagnshallarna. Vi hade en supermysig förmiddag/lunch och hann catcha up en del då det var ett tag sedan vi alla tre sågs tillsammans.

När det var dags att beställa vad vi skulle ha blev det otroligt svårt. Det fanns så mycket gott att välja mellan, men deras veganska pannkakor var redan ett självklart val, men vad mer skulle jag ha?! Det fick bli pannkakor och en juice på rödbetor och banan.

Jag blev mycket nöjd med mitt val. Pannkakorna var riktigt goda och smakade nästan som pepparkaka. Dock såg Sabines avokadomacka inte helt fel ut heller, eller hur?

Pannkakorna var mer mättande än vad jag trodde de skulle vara. Jag menar, om jag brunchar på riktigt äter jag mer än tre pannkakor, hehe. Jag skulle egentligen ha tränat innan vi skulle ses, men tog helt fel på tiden. Inte lätt det där alla gånger. Tror det var därför jag inte var vrålhungrig.

På Taku Taku hittar du helt veganska alternativ. Det finns allt från deras goda tacos, bowls till då smoothie bowls, pannkakor, goda juicer med mera. Det var inte mycket folk på Norrsken, vilket var skönt. Idag är det svårt att få plats när man går in på vissa brunchställen så detta var perfekt.

 

Vilket är ditt favorit brunchställe?

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer