Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Veckans Lista - Bio och en salt övernattad gröt

Då jag har haft en paus med mitt bloggande var det otroligt länge sedan jag körde en Veckans Lista. Nu tycker jag att det är dags med det då jag måste försöka få in en rutin med bloggandet, eller vad säger ni? Vi sätter helt enkelt igång.

VECKANS BÄSTA

Det bästa med förra veckan var att äntligen få träffa Ella och testa på It's Pleat semmelkollektion. Du kan läsa mer om vår fika här.

VECKANS SÄMSTA

Veckans sämsta är nog två saker. Den första är att jag har så svårt att sova på nätterna. Jag vaknar någon gång vid 02:30-03:00 och är klarvaken och väldigt täppt i näsan. Brukar somna efter någon timme, men då är det snart dags igen för mig att gå upp. Ond cirkel!
Den andra mindre bra grejen från förra veckan var Cathrine och min frukost på Johan & Nyström. Vi brukar gilla det stället, men i torsdags förra veckan när vi var där och tog deras övernattade gröt kunde varken Cathrine eller jag äta upp den. Den var alldeles för salt! De måste ha tappat ner ett saltkar, vilket var väldigt tråkigt, men men!

VECKANS FILM

I söndags var Mathias och jag på bio och såg filmen 1917. Vi hade hört så mycket bra om den och vi blev inte besvikna. Filmningen var fantastisk och en otroligt bra gjord film.

VECKANS USCH

Det går till kvinnan som satt bredvid mig på bion i söndags. Hon hostade flera gånger utan att hålla för munnen. Jag lutade mig mer och mer mot Mathias, men kändes som jag fick en stänk av hennes baciller på mig, haha. Inte nog med det så tog hon upp en snusprilla (heter det ens så?) och det luktade vidrigt.

VECKANS GODA

Hmm, vad svårt. Fredagens middag på Poké Burger var inte helt fel, men just nu har jag även dille på kokt potatis, stekt färsk spenat, kokt broccoli med tofu. Sen mosar jag potatisen och häller på en sked med iMat fraiche och en klick med pesto och blandar om. SÅ SÅ GOTT!!

VECKANS LÅT

Älskar låten Baila Contigo med J.Balvin och Tyga. Den går på repeat hela tiden, men måste nog sluta lyssna på den så jag inte tröttnar helt på den, hehe.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer