Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Veckans Läsarfråga - Hur ser din träningsvecka ut?

Veckans läsarfråga har fått tyvärr dröja lite denna onsdag då min dag inte såg ut som den brukar göra. Onsdagar brukar vara min admindag, men idag var det dags för ett besök hos skin doc och därefter blev det träning innan jag skulle köra en PT-Kund.
Nu är jag iaf äntligen hemma och ska svara på en fråga eller egentligen fler som några av er har undrat över och frågan/frågorna lyder.

Hur ser din träningsvecka ut? Vad tränar du? Hur ofta? Vad har du för mål?

 Denna vecka tänkte jag göra en video och svara på frågorna för omväxlings skull. Om du har 5 minuter över (jisses, den blev ju lång) och är intresserad av vad jag har att berätta. Klicka in på videon nedan och kommentera gärna om du vill få din fråga besvarad till nästa onsdag.

https://www.youtube.com/watch?v=iWrpF4dDbYE

Den dagen jag blir en youtuber och kvalificerad ska jag ha en snyggare miniatyrbild, hehe. Hoppas ni gillar videon och om ni har några frågor om någonting, kommentera nedan eller maila mig på [email protected]
Ni kan även följa mig på Instagram där jag heter workoutroutinebybeijer.

Tjing tjing!

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer