Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Träning på okänd destination

Jag vill bara börja med att säga, ha överseende med bloggen just nu. Snart kommer den vara precis i det skick som jag önskat mig. Bästa iGoMoon kommer nämligen hjälpa mig med min hemsida samt blogg och jag kan knappt bärga mig. Jag ser fram emot den nya designen och allt som kommer ha med hemsidan att göra.

Nu ska jag iaf berätta om gårdagens träningsevent, vilket detta inlägg ska handla om. Igår mötte jag upp Sara på bussen till Gullmarsplan. Det var där vår uppsamlingsplats var till träningseventet med en okänd destination. När klockan slog 18:00 kom två abonnerade bussar för att hämta upp oss, sammanlagt ca 40 stycken tjejer och killar. Väl på bussen fick vi veta att vi skulle till NYNÄSHAMN! Jisses, det är en bit ifrån stan så det var tur att bussar kom och hämtade oss så det inte hade varit att vi alla skulle mötas där och ta oss dit på egen hand.

När vi väl kom fram mötes vi av en industriliknande plats. Svårt att säga vad det var för något då det var ganska mörkt ute, dock kändes det ganska coolt. Vi gick in i en byggnad där själva klassen skulle hållas. Ni ser på bilden nedan hur det typ såg ut.

(Ni förstår, kameran kom upp snabbt när vi insåg hur cool denna miljö var)

Själva träningspasset var väldigt roligt, men tyvärr kände jag att jag inte kunde ge järnet då jag började bli sjuk (Eller jag är nog sjuk för det enda jag vill nu är att sova, tajpiskt). Träningspasset bestod av parövningar under första delen och det var superkul. Därefter var det dags att köra en burpee-utmaning, men jag slängde in handduken ganska fort då jag blev helt snurrig. Trist då jag Ä L S K A R Burpees.

Sara, en bland mina äldsta och bästa vänner <3

Under passet fick vi göra pistol squats och jag är så glad att jag kan göra fler på höger ben nu. Mitt vänstra ben är väldigt dominant och mitt högra är inte lika starkt och har inte samma rörlighet i fotleden, men nu så. Nu börjar det likna något. Skam den som ger sig.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer