Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Träning och frukt

En ledig måndag i fruktens tecken. Denna måndag har varit så skön och bara helt perfekt. Mötte upp Sara för Cycling + ABSolution SATS Medis. Cycklingen var sjukt jobbig, och jag ville bara hosta som en galning. Därför hoppade jag över ABSolution då det är tabata och pulsen kommer upp där med.

Medan Sara körde ABS så fortsatte jag med ben och lite axlar. Efter klassen tog vi en promenad nere vid Årstaviken mot Hornstull där Sara köpte en Pop Mango. 

IMG_3560.PNGIMG_3561.PNGJapp, en frusen mango på en pinne. Sjukt nice! Själv hoppade jag över mangon då jag fortfarande var mätt efter min bar. När jag sedan kom hem gjorde jag iordning en väldigt järnrik lunch på broccoli, spenat, halloumi, avokado och tonfisk som sedan fick kompletteras med melon och blåbär till efterrätt!IMG_3562.PNG

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer