Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Tisdagens AW hemma hos EC-GO

Igår var jag inbjuden på AW hemma hos EC-GO. EC-GO är ett företag som skickar färdigpaketerade boxar och påsar innehållande godis till företag, events, konferenser samt till privatpersoner. Godisarna är ekologiska, veganska och glutenfria. Perfekt till de personer som gillar godis och är veganer. Annars är godisarna precis som annat godis.

Godis ser så gott ut, eller hur!?

Såhär såg jag ut igår. Helt svart, just my style!
Kan ju inte påstå att jag la ner mycket tid på att se snygg ut igår. Satt vid datorn nästan hela dagen och tiden rann iväg och jag insåg att jag var sen och kastade mig ner till bussen. Typ så var det! Haha.

Under AWn serverades godbitar från Urban Deli. Några av snittarna var veganska och andra inte som ni märker på några bilder ner. Det är lyx med snittar där de lagt ner mer tid och bättre råvaror på. Me like!

Under kvällen träffade jag även på Morgan och Henriette som står bakom företaget Best of You.

På plats fanns träningsklädsmärket Power Woman som har otroligt coola träningskläder. De berättade att de riktar in sig på kvinnor som springer Iron Man (Woman) och Triathlon. Självklart kan man ha deras kläder fast man inte springer ett Iron Man också. Jag skulle lätt kunna ha dem när som helst faktiskt, hehe.

 

Tack snälla EC-GO för en jättetrevlig kväll hemma hos er.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer