Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En lång tisdag

Idag har det varit en lång dag, en väldigt rolig lång dag. Åkte hemifrån runt 07:20 och kom hem efter klockan 18:00 någon gång. Hamnade i soffan och ligger fortfarande kvar faktiskt. Det blir så ibland med, att jag bara fastnar i soffan. Dock känner jag mig värd lite slapptid.

Imorse fick jag ett redigt ryggpass med fokus på chins. Det passet ska jag försöka köra ca 2 gånger i veckan för att få en starkare rygg, och till slut lyckas med mina chins. Efter lunch var det dags igen, bröst- och axelpass. Under passet var det bland annat superset och triset, det kändes kan jag ju säga. Som tur var, fick även jag agera PT och ge igen 😉

Imorgon är det dags för min sista ABSolution på Stadshagen, och på kvällen kör jag Bootylicious på Tule. Om du vill träna och inte har något bättre för dig imorgon hoppas jag att vi ses. Bootylicious kommer jag köra under hela sommaren, så där finns chansen kvar. KOM KOM KOM!

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer