Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Svettprat och frukost på Oriflame

Denna dag har känts så lång, men ändå är klockan snart halv tre bara. Älskar produktiva morgnar och förmiddagar och gud vad jag tjatar om det jämt, men det är ju sant.

 

Morgonen började tidigt med Workout Routine Abs & Booty. Därefter svidade jag om och tog en promenad till Oriflame Concept Store på Grev Turegatan för ett mysigt och trevligt frukostevent. På plats träffade jag en massa härliga kvinnor som jag fick dela morgonen med. Vi åt en god frukost från Blueberry Lifestyle bestående av frukt, grön juice, supergod smörgås, kombucha och en "smoothie bar". Trots att det fanns mycket gott att äta var det inte det enda vi gjorde. Vi lyssnade även på Linda Hölling från Oriflame som pratade om deras Eco Beauty-produkter och om svett- att det är bra att svettas.

Det här fruktfatet skojar man inte bort. Bara en massa godsaker. 

En bild först innan det var dags att hugga i. Jag var lagom hungrig där.

En godare frukost från Blueberry Lifestyle.

Linda Hölling berättade att det är bra att svettas och att vi borde svettas mer då det blir "en ökad mikrocirkulation, en utrensande effekt av porerna, och ökat blodflöde som rensar ur kroppen". Dock behöver man tänka på att inte ha en mängder smink på ansiktet när det är dags att svettas, eftersom att sminket blockerar hudens förmåga att andas.

Det är även viktigt att tänka på att inte peta/klia sig i ansiktet när man tränar då det finns mängder med bakterier på alla handtag, hantlar och annan utrustning på gymmet. Tvätta händerna efter ett träningspass och därefter klia i ansiktet.

Tänkvärda punkter då jag ofta tränar i smink om jag inte tränar tidig morgon. Jag har varit duktig på att tvätta händerna, men nu när jag har handeksem sa min läkare att jag måste ha handskar vid träning och inte tvätta händerna så ofta och definitivt inte med tvål. ÖHHH! Svårt! Men jag vill ha fina händer så jag lyssnar på honom 🙂

Alltså hur söt är inte Felicia?

Fina Marie som ni hittar här.

Stort tack till Linda och all personal på Oriflame, Blueberry Lifestyle och till Best of You för en otroligt trevlig och mysig morgon med er. Energin är fortfarande på topp! Och vet ni vad? Snart är det helg, wohoo!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer