Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Socker är vår tids tobak

Att socker är så himla farligt. Det är något jag verkligen inte tänker på sådär, men jag borde kanske göra det. Läste precis en artikel om att socker är i princip lika farligt som tobak, från Daily mail UK.

Ett tips från mig till dig är att gå in och läsa artikeln här.

Egentligen står det inget nytt. Artikeln handlar om sockerfällor, falsk marknadsföring och sjukdomar. Sådant jag läser ganska ofta om då jag är väldigt intresserad av hälsa.

Jag förstår att många känner att egentligen kan man inte äta någonting alls idag då allt innehåller socker, men det jag skulle vilja säga är att fokusera på de saker du faktiskt kan äta. Gör egna raw bites, dadelbollar, försök att laga mat från grunden. Jag vet, ibland har man inte tid för det, men börja sakta men säkert. Välj bort halvfabrikat middag till hemlagad middag några gånger i veckan. En bra början, och det bästa av allt är att det smakar så mycket bättre med mat som man lagat från grunden.

socker

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer