Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Skräckfilm och rawbollar

Snapseed-16

Igår var jag hemma hos Sabine på kvällen. Vi åt Blomkålspizza till middag och till efterrätt bakade vi fyra olika rawbollar. Rawbollarna var i smakerna aprikos/saffran, aprikos/citron, pepparkaka och havssalt. Ni hör, det var nomnom deluxe.

En lördagskväll med en massa gott och skräckfilm. Vi tittade på den första Paranormal Activity, och den var ju kass. Jag har inte sett någon av filmerna och ville se första nu då jag vill se femman som går på bio. Om resterande filmer är i samma klass som den första vet jag inte om det blir femman på bio. Älskar skräckfilmer, och hade faktiskt förväntat mig mer av filmen. Fast varför klaga när jag hade bra sällskap och goda rawbollar till filmen?

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer