Charlotte Beijer

Snapseed-16

Igår var jag hemma hos Sabine på kvällen. Vi åt Blomkålspizza till middag och till efterrätt bakade vi fyra olika rawbollar. Rawbollarna var i smakerna aprikos/saffran, aprikos/citron, pepparkaka och havssalt. Ni hör, det var nomnom deluxe.

En lördagskväll med en massa gott och skräckfilm. Vi tittade på den första Paranormal Activity, och den var ju kass. Jag har inte sett någon av filmerna och ville se första nu då jag vill se femman som går på bio. Om resterande filmer är i samma klass som den första vet jag inte om det blir femman på bio. Älskar skräckfilmer, och hade faktiskt förväntat mig mer av filmen. Fast varför klaga när jag hade bra sällskap och goda rawbollar till filmen?

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.