Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Skillnad på hashtag och hashtag

hashtags

Det är vanligt att folk använder sig av hashtags under sina instagrambilder eller i samband när de twittrar. Jag vet att det finns en del användare som tycker det är löjligt att hashtaga sina bilder, men de har inte förstått det roliga med det.

Det finns en skillnad på hur du och hur andra använder dig av hashtags. Jag gillar hashtags och försöker använda mig av det när jag gillar en bild jag tagit på Instagram. Jag vill ju att andra ska hitta de bilder jag tar. Hur ska andra personer hitta mina bilder om de inte följer mig? Jo, jag måste använda mig av just hashtags.

Jag gillar också att söka på mina favorithashtags för att få inspiration från andra. Det finns så många duktiga instagramanvändare som tar fantastiska bilder. Jag har verkligen fått inspiration från andra genom Instagram. Det är därför jag gillar hashtags och tycker det är kul med det.

Sedan har vi användare som använder hashtag bara för att få likes, och det funkar det med (om det är deras syfte). Jag har testat och lekt väldigt mycket med Instagram på sistone, och lagt till hashtag som är mest populära just nu. Mycket riktigt, jag har fått betydligt mer likes på de fotona, men det ger mig inget direkt då de hashtagen inte ens passar till bilden.

Har du testat och lekt med hashtags? Vad är ditt syfte med hashtags?

Berätta!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer