Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Semmelkollektion på It's Pleat 2020

I dag vid 10:30 mötte jag upp Ella på It's Pleat för att testa på deras Semmelkollektion. Det är ju semmeltider och jag tycker det är väldigt roligt att H&Ms It's Pleat hänger på det och skapar en matkollektion, precis som H&M gör fast med olika modekollektioner (såklart).

Så vad ingår i denna semmelkollektion? Det som ingår i kollektionen är den klassiska semmel-freakshaken, semmel-rawboll, en semmel-overnight oats och en traditionell semla där brödet är från Bröd & Salt.

Semmel-freakshaken är vegansk och är gjord på en bas av havredryck och mango. Den är sen smaksatt med mandelsmör och kardemumma, och man kan verkligen känna kardemumman. Shaken toppas med kokosgrädde, hallonskakade popcorn och ett fruktspett. Älskar den innovativa kombinationen med popcorn och fruktspett bestående av kiwi, en halv rawboll och apelsin.

Semmel-rawbollen är helt klart min favorit. Den passar så otroligt bra tillsammans med en kopp kaffe. Även denna goda skapelse är vegansk och innehåller inga onaturliga tillsatser och är sötad med dadlar.

Om du gillar semlor och overnight oats kommer du verkligen gilla deras semmel-overnight oats som också är helt vegansk. Den innehåller bland annat havregryn, linfrön, mandelmassa, kardemumma och toppas med granola och lite apelsin.

MEN, vi ska inte glömma den traditionella semlan som faktiskt är kanske den godaste. En helt vanlig, hederlig semla liksom. Bullen/brödet är vete och är från Bröd & Salt, och sen innehåller den såklart mandelmassa och grädde. Denna är alltså inte vegansk.

Det var en mysig fika och om du också är sugen på att testa något från denna kollektion så finns den tillgänglig fram till den 2 mars. Mitt tips är att du beställer en go'kaffe och en semmel-rawboll. Nom nom nom!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer