Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Reload superfood bar

Denna eftermiddag spenderades på Reload på Sveavägen med min kära vän, Cara. Det blev varsin smoothie och Cara tog en Rawboll till sin juice också.

Nästa gång blir det en acaí bowl eller en god lunch för min del. Smoothien var väl helt okej, men inget speciellt faktiskt. Jag har smakat bättre smoothies om jag säger så. Dock var den lilla smiley-gubben på glaset/burken väldigt gullig, och får därmed ett plus.

Under fikan fick vi även sällskap av Sofie som var på väg till min klass. Vi satt kvar ett tag, tills vi sedan begav oss till Tule för Bootyn. På plats anslöt även några vänner till Sofie klassen också. Härligt peppgäng idag!

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer