Jag har aldrig varit ett fan av fudge, tvärtom. Det får mig att tänka på äldre damer som har kafferep och äter det och punschpraliner.
När jag däremot hittade detta busenkla recept på proteinfudge var jag bara tvungen att testa, och tycker även att du också ska göra det.
Ingredienser:
2 skopor vaniljproteinpulver (jag hade raspberry/white chocolate)
2 msk mjölk (självklart kan man mandelmjölk, soja etc)
1 ägg
Hallon
Beskrivning:
Blanda ner proteinpulvret med mjölken och ägget. Därefter mixa så det blir en smet. Hacka sedan hallonen och blanda ner i smeten. Lägg den färdigblandade smeten i iskuber eller i en plastlåda med plastfolie under, och skjuts in i frysen.
Låt stå i ca 2 timmar. Ta fram och skär i kuber. Ät snabbt för det smälter fort 🙂
Juste, om du vill kan du ha i stevia eller något annat sötningsmedel i smeten. Jag valde att inte ha det då det proteinpulver jag använde mig av är väldigt sött i sig.