När jag för första gången testade på detta recept, jordnötskakor blev det en stor favorit på en gång. Kakorna har få ingredienser, vilket jag älskar samt att de är glutenfria, veganvänliga och utan tillsatt socker. Hur bra? Dock får du inte bli lurad av det och tro att kakorna är supernyttiga. Här handlar det lite om mängden du faktiskt äter (som med allt egentligen).
Visst ser kakorna goda ut? Vill du också testa dem?
Ja, men dåså, fortsätt och ta del av receptet nedan:
2 st bananer
2 tsk jordnötssmör
1 tsk riven kokos
2 tsk jordnötter som jag sedan hackade
Jordgubbar om du vill
Börja med att mosa bananerna, hacka sedan jordnötterna och blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Forma smeten till små kakor på en plåt med bakplåtspapper på. Om du valt att hacka jordgubbar kan du trycka ner de i kakorna och därefter är det bara skjuts in i ugn på ca 200 grader i 10-15 minuter.