Nu är det många som har höstlov vilket jag märker bland mina kunder. Jag gillar det på ett sätt eftersom att även jag får feeling av att det är lov, lite iaf. Denna vecka är lite lugnare än vanligt på den praktiska fronten, men desto mer jobb framför datorn. Inget mig emot, jag gillar omväxling. Jag har även tänkt att bjuda på en massa härliga recept och träningstips denna vecka då jag kan ägna fler timmar åt det. Det hoppas jag på att ni kommer gilla <3
I flera veckor har jag varit sugen på att baka bananbröd. Jag vet inte om det beror på att många bloggare har gjort det under den senaste tiden och att jag blivit påverkad. I går när jag var på Snickarbacken 7 med Moa serverade även de bananbröd och det var ju ett sign på att det var min tur att baka det idag, och så blev det.
Hur som, jag improviserade ett recept med en grund från ett tidigare recept jag gjort som blev RIKTIGT bra och gott. Tyvärr är det höst och det blir mörkt redan vid 16:00, vilket resulterar till sämre bilder. Jag måste önska mig några lightboxes i julklapp och i 30 årspresent så bilderna levererar.
Strunt samma, här kommer receptet som är helt sockerfritt, glutenfritt, äggfritt, mjölkfritt, laktosfritt och då är det väl typ veganvänligt med va?
RECEPT PÅ SOCKERFRITT, GULTENFRITT, ÄGGFRITT, LAKTOSFRITT, MJÖLKFRITT BANANBRÖD!
Ingredienser:
2 st mogna bananer
3 dl havregryn (ta glutenfria om du är extra känslig)
1/2 dl riven kokos
2 tsk bikarbonat
valfri mängd kanel och kardemumma
0,5 dl valfri nöt- växtdryck
2 msk smält kokosolja
Beskrivning:
Lägg formen in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. KLAR!
Hoppas ni gillar detta bananbröd eller ska jag säga banankaka? Det var svårt att bara ta en skiva, kan jag ju säga. Det blev några fler...