Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Recept på proteingröt - video

VIDEO PÅ MORGONGRÖTEN

Det är inte bara pannkakor som jag äter till frukost. Jag äter även bland annat gröt, och då gärna proteingröt. Proteingröt passar mig perfekt då jag vill ha mer protein i min frukost, eftersom att jag håller mig mätt en längre tid. När jag inte har protein hemma brukar jag ha två kokta ägg på sidan av gröten.

Hur som helst, i videon precis här under går jag snabbt igenom hur jag gör en bland mina favoritproteingrötar (haha säger man en så!?). Ta en titt på videon för att kanske få lite ny inspiration till din morgongröt 🙂

 

Ingredienser:

  • 1 1/2 dl havregryn
  • 2 tsk chiafrön
  • 1 skopa Ärt- och havreprotein
  • 2 tsk pumpakärnor
  • kanel
  • vaniljpulver
  • Banan och jordnötssmör som topping

Jag börjar alltid med att blanda alla ingredienser i en skål för att sedan hälla i allt samtidigt när vattnet kokar upp, men det är självklart en smaksak så du kan göra precis som du vill. Dock blev inte gröten jag gjorde i videon den snyggaste, men hey, vem orkar göra insta-mat var och varannan dag?!

 

ENJOY!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer