Charlotte Beijer

Recept på Kesobröd

Under en period åt jag Kesobröd eller Proteinbröd nästan varje helg. Det var/är både lätt att göra då de bara innehåller tre ingredienser och så smakar de väldigt, väldigt gott.

Jag kom på att jag aldrig delat med mig av receptet här på bloggen, vilket är helt galet. För det här receptet är verkligen BÄST!

Då de är så goda så ska ni självklart få receptet! De innehåller endast tre ingredienser, är proteinrika, går snabbt att göra och fria från gluten och socker.

Här kommer receptet!

Ingredienser för 4 st bröd:

200 gram keso
200 gram havregryn
2 st ägg

Beskrivning:

Mixa keso och havregryn. Tillsätt sedan ett helt ägg och blanda om till en deg. Forma degen till fyra bröd. Sätt sedan på ugnen på 200 grader och låt kesobröden grädda i ca 20 minuter.

Om du inte vill ha keso i bröden går det jättebra med kvarg/kesella. De kan även göras veganvänliga genom att byta ut äggen till chiaägg och keson till en tjockare soygurt.

Hoppas ni gillar receptet <3

One Response

  1. Mike says:

    Låter häftigt, måste testa!!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.