Shopping Cart

Recept på en SuperSmoothieBowl

Jag har mina smoothieperioder och de infinner sig oftast under sommaren, men ibland kan de även komma på hösten.

Idag tänker jag tipsa er om en otroligt god smoothie bowl. Denna bowl är en riktigt superbowl då den innehåller blåbär, hallon, banan, ärtprotein, vaniljpulver och havredryck. Som topping hade jag pumpakärnor, riven kokos, hampafrön, chiafrön, havregryn och en klick jordnötssmör som inte är med på bilden. Bara en massa näring!

Hur gott som helst och trots all topping hade jag även två kokta ägg på sidan om för mer protein. Testa denna smoothie. Du kommer inte bli besviken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer