Shopping Cart

Recept på Äppelkakor

beijers_äppelkakorcharlotte_äppelkakorbeijer_charlotte_receptäppelkakor_beijer

Idag tittade jag igenom gamla blogginlägg och hittade ett recept jag hade testat på för något år sedan. Receptet var på Äppelkakor. Underbart, jag älskar äpplen!

Jag var bara tvungen att testa på receptet igen idag. De här kakorna passar perfekt med en klick kesella då de känns mer som ett mellanmål eller frukost. Jag skulle inte påstå att det är något man bjuder på när någon fyller år 😉

Då jag brukar slänga ihop lite av det jag har hemma så kan du säkert också göra det och ändra receptet lite hur som. Fortsätt läs för att ta del av det recept jag använde mig av.

Recept:
1 ägg
1 msk mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
2-3 msk kokosflingor
1/2 dl fiberhavregryn
En klick kokosfett
Hackade äppelbitar
Kanel & Kardemumma (självklart)

Jag blandade alla ingredienser i en bunke tills det blev en deg. Därefter rullade jag degen till små kakor och la ut på en plåt. Kakorna gräddades i ugnen på 175 grader i ca 10-15 min. Man får titta lite titt som tätt för att se att de inte bränns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer