Shopping Cart

Recept Bananscones 

Det tåls att ta upp det igen, Bananscones är banne mig det godaste brödet jag vet. Det är så lätt att göra, det går snabbt och så är det även bra ingredienser. Inga konstigheter med andra ord.

Vill du ha receptet? Fortsätt läs.

Ingredienser:
1 Banan
1 Ägg
1 dl Mandelmjöl
1 msk Pofiber (går bra med kokosmjöl)
1 tsk Bakpulver
1 dl riven kokos
Kanel
Kardemumma

Det där är grundreceptet, men jag brukar tillsätta linfrön, solrosfrön, pumpakärnor, havre och det jag känner för att ha i. Det är bara att testa sig fram så kommer du ha din favorit bananscone inom snar framtid.

Beskrivning:
Börja med att mosa bananen i en skål och knäck i ägget. Blanda samman de torra ingredienserna i en annan skål, och häll sedan över dem i den andra skålen med bananen och ägget. Blanda allt tillsammans ordentligt.

Ta sedan en sked och lägg upp smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Låt de vara inne i ugnen i ca 15-20 minuter på 200 grader

 

Vad väntar du på?
Testa och gör Bananscones till helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer