Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Raw Food Night -Bildregn

raw_food_nightmorot_vitkal_salladraw_nightspringrolls_veggieraw_food_desertefterrätt_rawdesertefterratt_raw_foodraw_godis tjejerIgår hade Malin anordnat en supermysig Raw Food -kväll hemma hos sig. Malin och Frida hade lagat mat och fixat nästa hela eftermiddagen. Vi andra tjejer hade med oss lite också då det var som en knytiskväll.

Det var så mycket gott och jag fick hur mycket ny inspiration som helst. Underbart goda rätter. Ni ser bilderna ovan, de talar ganska bra för sig själva. Supergoda röror, sallader, veggie vårrullar och linfröknäcke.

Efter maten kom desserterna in och det var bara att äta, även då jag var mätt som bara den. Desserterna var fantastiskt goda. Jag kommer knappt ihåg vad det var i allt, men jag ska be tjejerna om recept sedan, så ni också kan få ta del av dessa goooooda sötsaker.

Efter denna kväll har jag otroligt mycket ny inspiration. Känner nästan att jag vill äta raw hela tiden...nästan iaf, ägg och fisk kommer ta ett bra tag innan jag kan släppa 😉

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer