Charlotte Beijer

recept_aprikosbollar_raw_beijeraprikosbollar_raw_beijerI morgon ska Malin ha Raw Food -kväll hemma hos sig, vilket ska bli hur kul som helst. Vi kommer vara ett gäng tjejer som alla har med sig något inom Raw Food. Dock kommer jag ha klass precis innan, och kan inte ha med mig något som kan bli dåligt. Därför har jag gjort dessa enkla och goda aprikosbollar.

Om du också vill testa dessa bollar behöver du:
1 dl cashewnötter (höftade, kan vara mer)
1 påse aprikoser
1/2 tsk vaniljpulver
1-2 dl riven kokos
1 tsk Kokosolja (jag använde mig av smaksatt kokosolja, citron)

Börja med att mixa cashewnötterna tills det blir som mjöl. Lägg cashewmjölet i en bunke. Därefter mixar du aprikoserna och lägger de tillsammans med cashewmjölet. Tillsätt kokos och en tesked av kokosoljan, och blanda allt till en jämn deg.

Sedan är det bara att rulla små bollar i riven kokos, och så är det klart.

Snabbt, enkelt och gott!

 

 

 

OBS! Aprikosbollarna är ganska söta. 1-2 st räcker.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.